Ποιοί Είμαστε

To 1994 η Xαρά και η Μάρια Παπαδοπούλου έκαναν την αγάπη τους επάγγελμα.
Δημιούργησαν το εργαστήρι στολών "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ" και το αποτέλεσμα ΜΑΓΙΚΟ!!!
τα παραμύθια ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας.

Η Χαρά από μικρή ηλικία, διαθέτοντας έμφυτο ταλέντο, κατασκευάζει στολές κάθε χρόνο για την παρέα της, συμμετέχοντας ως καρναβαλική ομάδα, στο ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.

Παρακινεί την κόρη της Μάρια, που την ακολουθεί, σπουδάζοντας μοντελίστ στην “ACADEMIA ITALIANA MODA DESIGN”, και το 1994, μπαίνουν επαγγελματικά στον χώρο, με τον διακριτικό τίτλο “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ”.

Η άριστη ραφή, η υψηλή ποιότητα υλικών, και η μοναδική αισθητική, κάνουν τις στολές μας να ξεχωρίζουν σε όλες τις εκδηλώσεις, και να διακρίνονται με δεκάδες βραβεία στον μεγάλο τοπικό θεσμό, του καρναβαλιού.

Η εξαιρετική ποιότητα, κατασκευής στολών που παρέχουμε, αναγνωρίζεται, από τις πολλών ετών συνεργασίες, με τα περισότερα ιδιωτικά και δημόσια σχολεία στην Πάτρα, αλλά και σε άλλες πόλεις, καθώς με σχολές χορού, και εκπολιτιστικούς συλλόγους.

Σήμερα “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ”, διαθέτει το μεγαλύτερο κατάστημα σε ποικιλία αποκριάτικων, παραδοσιακών,και χριστουγεννιάτικων στολών, στο κέντρο της ΠΑΤΡΑΣ, στην οδό Κορίνθου 230 Ερμού, για αγορά ή ενοικίαση, παράλληλα διαθέτει εργαστήριο αποθηκευτικές εγκαταστάσεις, στην οδό Αθηνών 62, ενώ αναπτύσεται, στις ηλεκτρονικές πωλήσεις από το www.kosmosharas.gr.

Χειροποίητες Στολές

test

Αποκλειστικά & Μοναδικά Υφάσματα

×

Αποκλειστικά & Μοναδικά Υφάσματα

Πρωτοτυπία & Αισθητική

×

Πρωτοτυπία & Αισθητική

Ποικιλία Μεγεθών & Σωστή Εφαρμογή

×

Ποικιλία Μεγεθών & Σωστή Εφαρμογή

×
×
×