Γιατί να αγοράσετε από εμάς


Οι στολές μας, είναι όλες χειροποίητες,  φέρουν την ετικέτα μας, κατασκευάζονται από συγκεκριμένους ράφτες, και δεν είναι προιόντα μαζικής παραγωγής.

Η 20ετής εμπειρία μας στον σχεδιασμό & την κατασκευή στολών, για το ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, εγγυάται, την ποιότητα σε συνδυασμό με την αισθητική και την πρωτοτυπία των στολών μας.

Τα μοναδικά υφάσματα, που χρησιμοποιούμε, κάνουν τις στολές μας, να ξεχωρίζουν σε κάθε εκδήλωση, και την ζωή πιο διασκεδαστική.

Οι στολές μας, σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, και διατίθενται, αποκλειστικά, μόνο από εμάς.

Σας παρέχουμε αρκετές φωτογραφίες, και αναλυτικές περιγραφές, ώστε το προιόν που βλέπετε, να έχει σχεδόν μηδενική απόκλιση, από την πραγματικότητα.

Διαθέτουμε ποικιλία μεγεθών, και αναλυτικό πίνακα “οδηγό μεγεθών”, δίπλα από κάθε προιόν, ώστε η στολή που θα επιλέξετε να είναι στα μέτρα σας.

Μπορούμε να κατασκευάσουμε, την στολή της αρεσκείας σας, διαθέτοντας τεχνογνωσία, για οποιαδήποτε κατασκευαστική ανάγκη.

Έχουμε σχεδιάσει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με εύκολη πλοήγηση, και σύχρονη τεχνολογία, ώστε να μπορέσετε να διαλέξετε έξυπνα και γρήγορα, την στολή που θέλετε να βρείτε, εξυπερετώντας σας άμεσα.

Μπορείτε να κάνετε ασφαλείς συναλλαγές μαζί μας, μέσω PAYPAL ή με αντικαταβολή.

Χαιρόμαστε πολύ, όταν επικοινωνείται μαζί μας τηλεφωνικά, και είμαστε στην διάθεσή σας, για παραγγελίες,  συμπληρωματικές πληροφορίες ή διευκρίνισεις .

Εχοντας υπάρξει οι ίδιοι, καρναβαλιστές και διασκεδαστές, αγαπάμε να ακούσουμε τι έχετε να πείτε, όταν πρόκειται για σχόλια των προιόντων μας, και άλλες συζητήσεις για ανατροφοδότηση.

Σας προσκαλούμε να  κάνετε “Like” στην σελίδα μας στο Facebook, ακολουθήστε μας στο Twitter, και παρακολουθήστε βίντεο, από εκδηλώσεις με τις στολές μας, στο Youtube.

Καλή διασκέδαση,  με πολύ ΧΑΡΑ,  στον ¨Κόσμο της Χαράς”.

Χειροποίητες Στολές

test

Αποκλειστικά & Μοναδικά Υφάσματα

×

Αποκλειστικά & Μοναδικά Υφάσματα

Πρωτοτυπία & Αισθητική

×

Πρωτοτυπία & Αισθητική

Ποικιλία Μεγεθών & Σωστή Εφαρμογή

×

Ποικιλία Μεγεθών & Σωστή Εφαρμογή

×
×
×