Χριστουγεννιάτικες Στολές για Παιδιά

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Αυτός ο μικρός φύλακας-άγγελος, έχει κληθεί να φέρει την χαρά και την ειρήνη στον κόσμο. Αυτή η στολή από τον Κόσμο της Χαράς, μοιάζει με θεία εντολή. Λευκή σατέν φόρμα με χρυσή ζώνη από μοναδικό μεταλικό ύφασμα. Ολοκληρώνεται με το στεφάνι στο κε..
35,00€
Σύμφωνα με 2 αξιολογήσεις.
Είναι το αγγελούδι σας και μοιάζει απλά ΘΕΙΚΗ!!! Λευκό σατέν φόρεμα με χρυσό καπιτονέ στο στήθος. Ολοκληρώνεται με το στεφάνι στο κεφάλι, και τα φομαρισμένα φτερά, από μοναδικό χρυσό μεταλικό ύφασμα. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: φόρεμα - στεφάνι - φτερά. ..
35,00€
  Φόρεμα από ταφτά, γαρνιρισμένο με τρέσα στα τελειώματα, και ζώνη με χρυσή κορδέλα φιόγκο. Ολοκλητώνεται με το χρυσό μεταλιζέ στέμα και τα φτερά. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: φόρεμα - στέμα - φτερά  ..
39,00€
Aυτός ο μικρός Αη Βασίλης, θα ενωθεί με τους βοηθούς του, για να δημιουργήσουν μια διασκεδαστική βραδιά, με ατμόσφαιρα από τον Βόρειο Πόλο. Το κλασικό κόκκινο παλτό του Αη Βασίλη, από κραστ με γούνινα τελειώματα, κόκκινο παντελόνι σατέν, μπότες ..
45,00€
  Σακάκι και παντελόνι από κόκκινο σατέν, με γούνα α΄ποιότητας στα τελειώματα. Ολοκληρώνεται με τις μπότες από φομ σπάρκλιν, και το σκουφί του Αη Βασίλη. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: σακάκι - παντελόνι - σκουφί - ζώνη - μπότες. ..
39,00€
  Φόρεμα από steam βελούδο,και μαραμπού,ζώνη,και σκουφί. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: φόρεμα - ζώνη - σκουφί. ..
45,00€
  Βελούδινο σακκάκι, με γούνα α΄ ποιότητας στα τελειώματα, πάνω από το μπαλαρινέ φόρεμα με τούλι και ελαστικό κορμάκι, δικοσμημένο με τρέσα παγιέτα. Ολοκληρώνεται με αηβασιλιάτικο σκουφί. Περιλαμβάνει: σακκάκι - φόρεμα - σκουφί. ..
39,00€
Το λαμπρό αστέρι Ένα αστέρι λαμπερό απόψε θα φωτίσει και φως σ’ όλη τη γη Μπλούζα από σατέν, με ασημί αστέρι φομαρισμένο στο στήθος, παντελόνι και κάπα από σατέν τυπωμένο με αστέρια. Ολοκληρώνεται με το στέμα στο κεφάλι. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: μπ..
34,00€
  Αυτό το αστεράκι, μοιάζει να έπεσε από τον ουρανό! Φόρεμα μπαλαρινέ, με λίκρα κορμάκι, διακοσμημένο αστέρι από μπομπ στο στήθος, και τρέσες, με φούστα από οργάντζα με τούλι εσωτερικά. Ολοκληρώνεται με το στέμα από φομαρισμένο χρυσό με..
35,00€
Αυτό το αστεράκι, μοιάζει να έπεσε από τον ουρανό! Φόρεμα μπαλαρινέ, με λίκρα κορμάκι, διακοσμημένο αστέρι από μπομπ στο στήθος, και τρέσες, με φούστα από οργάντζα με τούλι εσωτερικά. Ολοκληρώνεται με το στέμα από φομαρισμένο χρυσό μεταλιζέ ύφα..
35,00€
Το λαμπρό αστέρι Ένα αστέρι λαμπερό απόψε θα φωτίσει και φως σ’ όλη τη γη Μακρύ φόρεμα, από οργάντζα τυπωμένη με αστέρια,με χρυσό μπομπ εσωτερικά, και κολαρίνα αστέρι. Ολοκληρώνεται με το στέμα με το αστέρι και ενσωματωμένο πέπλο από χρυσό ..
49,00€
  Μπαλαρινέ φόρεμα, με κορμάκι από λίκρα, τούλινη φούστα με επικάλυψη τυπωμένης με χρυσά αστεράκια οργάντζας, και κολαρίνα. Ολοκληρώνεται με το χρυσό μεταλιζέ στέμα στο κεφάλι. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: φόρεμα - στέμα. ..
35,00€
  Φόρεμα σατέν και τυπωμένη οργάντζα με χρυσά αστεράκια, σε γραμμή "άλφα" ενισχυμένο εσωτερικά με τούλι, για να προσδιδει όγκο. Κολαρίνα από οργάνζτα και διακοσμητικές κορδέλες. Ολοκληρώνεται με το χρυσό μεταλιζέ στέμα στο κεφάλι. ΠΕΡΙΛΑΜΒ..
34,00€
Aυτό το αστέρι, μοιάζει να έπεσε από τον ουρανό! Φόρεμα κλος, με λίκρα κορμάκι, διακοσμημένο με αστέρι από χρυσό μπομπ, στο στήθος και τρέσες, με φούστα από τούλι με τρανς. Ολοκληρώνεται με το στέμα από φομαρισμένο χρυσό μεταλιζέ ύφασμα, και ενσωμ..
49,00€
  Φόρεμα σε γραμμή αμπίρ με μοναδικό τούλι με τρανς και λίκρα διακοσμημένο με τρέσα από χρυσή παγιέτα σε σχήμε αστεράκι. Ολοκληρώνεται με το χρυσό μεταλιζέ στέμα στο κεφάλι.   Περιλαμβάνει: φόρεμα - στέμα ..
56,00€

Χειροποίητες Στολές

test

Αποκλειστικά & Μοναδικά Υφάσματα

×

Αποκλειστικά & Μοναδικά Υφάσματα

Πρωτοτυπία & Αισθητική

×

Πρωτοτυπία & Αισθητική

Ποικιλία Μεγεθών & Σωστή Εφαρμογή

×

Ποικιλία Μεγεθών & Σωστή Εφαρμογή

×
×
×